Within Temptation

Within Temptation

6. června 2009 v 14:57

-Holandskou kapelu Within Temptation založil roku 1996 současný kytarista Robert Westerholt spolu se zpěvačkou a přítelkyní Sharon den Adel. Během prvních dvou měsíců jejich existence se jim hrnuli nabídky od různých vydavatelství. Within Temptation se však rozhodli pro holandský DSFA Records a podepsali s ním smlouvu.


- česká stránka: http://within-temptation.cz

Současní členové:
  • Sharon den Adel - zpěv (1996-dosud) =>více  tu
  • Robert Westerholt - kytara (1996-dosud) => zde
  • Ruud Jolie - kytara (2001-dosud) => zde
  • Jeroen van Veen - basová kytara (1996-dosud)=>zde
  • Stephen van Haestregt - bicí (2002-dosud) =>zde
  • Martijn Spierenburg - klávesy (2001-dosud) => zde

Bývalý členové:
  • Ivar de Graaf - bicí (1996-1998, 1999-2001)
  • Martijn Westerholt - klávesy (1996-2001)
  • Michiel Papenhove - kytara (1996-2001)
  • Jelle Bakker - kytara (2001)
  • Ciro Palma - bicí (1998-1999)
  • Dennis Leeflang - bicí (1996)
  • Richard Willemse - bicí (1996)
Diskografie
  • 2007 The Heart Of Everything
  • 2004 The Silent Force
  • 2001 Mother Earth
  • 1998 The Dance
  • 1997 Enter

Členové:


 
 

Reklama